In de afgelopen periode heb ik, in een aantal specialiteiten verschillende cursussen gevolgd. Mede hierdoor is het mogelijk om de meeste voetproblemen te verhelpen. Verder kunt u ook gewoon terecht voor een lekkere voet en onderbeen wellness behandeling.  

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Hotstone voet en been massage

Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten en onderbenen. Na een voetenbad worden uw voeten en onderbenen heerlijk gemasseerd met behulp van speciale warme stenen met een heerlijke olie.

Schimmeldiagnostiek

Het is belangrijk om eerst vast te stellen of er een schimmel in het spel is en met welke schimmelsoort men te maken heeft. De pedicure met het certificaat Schimmeldiagnostiek is in staat een monster te nemen van de aangedane nagel. Deze wordt opgestuurd naar het Pathologisch Laboratorium in Nijmegen. De patholoog stelt vast of er een schimmel aanwezig is en welke. Naar aanleiding van de uitslag van het laboratorium kan een behandelplan worden opgesteld. Het onderzoek door de patholoog zal worden vergoed door uw zorgverzekeraar.
Een geruststelling tot slot. Na behandeling met het voorgeschreven geneesmiddel kan het zijn dat u in eerste instantie een beetje teleurgesteld bent. U ziet weinig resultaat. Dit komt doordat er tijd nodig is, voordat de aangetaste gele delen van de nagel helemaal uitgegroeid zijn. Vooral de nagels van de grote teen groeien slechts enkele millimeters per maand. Na enkele maanden geduld groeit er echter weer een gezonde nagel die u geen last of pijn meer bezorgt

Nagels lakken

Gel technieken voor reparatie van en het lakken voor verfraaiing van de nagels.

Cosmetische voetverzorging

Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een scrub volgen een masker en een massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.